Dragi posjetitelju - dobrodošao na

kastaneti

.com

“Ti si moje najveće jedva čekanje.” 

1 (9)
"Moje omiljeno mjesto na svijetu ima svoj raspon ruku."
(Moj) dnevniče
IZ NAŠE PONUDE

Alex i Lena ulaze u auto. Posvađani su i ne govore si ništa. Kišna je londonska noć, a u mraku ispred njih pojavljuju se samo dva svjetla. Već u idućem trenutku auto se preokreće, a njima čitav život projuri pred očima. Da, ono što dolazi nakon te noći strašno je. Što ako jedno od dvaju srca prestane kucati?

Ali ova knjiga ne staje ondje gdje sve završava.

Ona nas vodi tamo gdje sve tek počinje. Gdje godinama ranije u elitnoj londonskoj četvrti dadilja jednoj djevojčici prolazi četkom kroz zlatnu kosu, a 450 kilometara sjeverno na livadi iza dviju siromašnih kuća djed jednom dječaku govori o pticama.

Naručite odmah

Pročitajte knjige koje bude vrtloge emocija u ljudima...

“Jelena, ti si čudo i riječi ti nisu s ovog svijeta. Sve što pišeš tako divno nađe put od srca do papira. Pročitala sam knjigu. Smijala sam se, razmišljala, plakala, osjećala sva nedostajanja i jedva čekanja i htjela sam da knjiga ima još najmanje 500 stranica. Oduševljena sam i vjerujem da će svi koji pročitaju knjigu reći jednako.”

O knjizi “(Moj) Dnevniče”


“Jelena, ti si hodajuća ljubav, hodajuća emocija, hodajuća radost. Ti kad pišeš, kao da grliš nas koji čitamo. I činiš to tako lako, kao da si rođena da plešeš s riječima.”

O knjizi “Priče o nama”

Izdvajamo

- Paket: Još poneka priča o nama & Bilježnica II
Još poneka priča o nama druga je knjiga iz serijala priča. Kao ni njena prethodnica, ova knjiga ne govori o jednom paru. Govori o ljudima koje možda nitko od nas nikada nije sreo, jednako kao i o onima koje svakodnevno susrećemo, ali i o nama samima. Te su priče tek posljedica moje mašte, ali ogledalo mnogih stvarnosti. Ponekad je netko pisao – njemu, jednako kako su pisali – njoj. Ja sam pišući, toliko toga rekla – tebi. Na kraju knjige “Priče o nama” ostavila sam prostor u kojem i ti možeš pisati – meni. Na kraju ove knjige ostavljam prazninu i predlažem da nešto napišeš, da nešto priznaš i da nešto oprostiš – sebi.

Budi dvjestota priča. Neka sve naše emocije stvore najmoćniji vrtlog koji će zarobljene duše osnažiti za let.

I neka, kao dokaz naše slobode, vječno žive u još ponekoj priči o nama.
119.00 kn (15.79 €)
Dodaj u košaricu

“Nemam ja vremena za tvoju mržnju. 
Mene su na ovaj svijet poslali da volim.” (Priče o nama)

Jelena Kastaneti