Dragi posjetitelju - dobrodošao na

kastaneti

.com

“Ti si moje najveće jedva čekanje.” 

1 (9)
"Moje omiljeno mjesto na svijetu ima svoj raspon ruku."
(Moj) dnevniče
IZ NAŠE PONUDE

KNJIGE

“(Moj) Dnevniče” je roman o djevojci skrivenoj iza knjiga. Kako se ponekad čini da čovjek ne bira knjigu, nego knjiga čovjeka, tako i nju knjiga odabere. 

———–

“Priče o nama” nisu priče o jednom paru. One govore o ljudima koje možda nitko od nas nikada nije sreo, jednako kao i o onima koje svakodnevno susrećemo, ali i o nama samima. 

 

Naručite odmah

Pročitajte knjige koje bude vrtloge emocija u ljudima...

“Jelena, ti si čudo i riječi ti nisu s ovog svijeta. Sve što pišeš tako divno nađe put od srca do papira. Pročitala sam knjigu. Smijala sam se, razmišljala, plakala, osjećala sva nedostajanja i jedva čekanja i htjela sam da knjiga ima još najmanje 500 stranica. Oduševljena sam i vjerujem da će svi koji pročitaju knjigu reći jednako.”

O knjizi “(Moj) Dnevniče”


“Jelena, ti si hodajuća ljubav, hodajuća emocija, hodajuća radost. Ti kad pišeš, kao da grliš nas koji čitamo. I činiš to tako lako, kao da si rođena da plešeš s riječima.”

O knjizi “Priče o nama”

Izdvajamo

- Paket: Još poneka priča o nama & Bilježnica II
Još poneka priča o nama druga je knjiga iz serijala priča. Kao ni njena prethodnica, ova knjiga ne govori o jednom paru. Govori o ljudima koje možda nitko od nas nikada nije sreo, jednako kao i o onima koje svakodnevno susrećemo, ali i o nama samima. Te su priče tek posljedica moje mašte, ali ogledalo mnogih stvarnosti. Ponekad je netko pisao – njemu, jednako kako su pisali – njoj. Ja sam pišući, toliko toga rekla – tebi. Na kraju knjige “Priče o nama” ostavila sam prostor u kojem i ti možeš pisati – meni. Na kraju ove knjige ostavljam prazninu i predlažem da nešto napišeš, da nešto priznaš i da nešto oprostiš – sebi.

Budi dvjestota priča. Neka sve naše emocije stvore najmoćniji vrtlog koji će zarobljene duše osnažiti za let.

I neka, kao dokaz naše slobode, vječno žive u još ponekoj priči o nama.
138.00 kn
Dodaj u košaricu

“Nemam ja vremena za tvoju mržnju. 
Mene su na ovaj svijet poslali da volim.” (Priče o nama)

Jelena Kastaneti